Στάθης Παναγιωτόπουλος: Για αύριο (15/11) μετατέθηκε η δίκη του για το revenge porn

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης Στάθης Παναγιωτόπουλος

H δικογραφία εισήχθη προς εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης

Για αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου μετατέθηκε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ότι δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συναισθήματα και αναμνήσεις της γενιάς του Πολυτεχνείου μετά από 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις υποθέσεις με συναφές ποινικό περιεχόμενο που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από ισάριθμες καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υπόθεση που κλήθηκε να δικαστεί σήμερα είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Τέθηκε σε λειτουργία νέα μαγνητική πύλη με X-RAY στα Δικαστήρια

Υπό αυτές τις συνθήκες η δικογραφία εισήχθη προς εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου μετατέθηκε για αύριο. Οι άλλες δύο ποινικές υποθέσεις εκκρεμούν στα ποινικά δικαστήρια. Αφορούσαν καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.