Θεσσαλονίκη: 21 πρόστιμα για παράβαση του ΚΟΚ το τελευταίο 24ωρο

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που υποστηρίζεται από εντατικές πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Θεσσαλονίκη: Με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, επιλαμβάνεται σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της ομάδας Παρεμπορίου πραγματοποίησαν εξόρμηση στις περιοχές Κορδελιού, Ευόσμου, Αμπελοκήπων και Μενεμένης, ενώ ταυτόχρονα αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών εξόρμησαν στο πολεοδομικό συγκρότημα. Παράλληλα, προσωπικό του ειδικού Συνεργείου Ελέγχων Καταστημάτων και των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Θέρμης, Νεάπολης – Συκεών και Χαριλάου – Αναλήψεως πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές αρμοδιότητάς τους εντός πολεοδομικού συγκροτήματος.

Στο πλαίσιο των δράσεων:

• Ελέγχθηκαν συνολικά (231) άτομα

Διαβάστε επίσης
Λάρισα: Νεκρή 40χρονη γυναίκα που "βούτηξε" στο κενό από μπαλκόνι

• Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (29) καταστήματα

• Ελέγχθηκαν (24) οχήματα

• Βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και επιβλήθηκαν (21) πρόστιμα κατά παράβαση του Κ.Ο.Κ.

• Σχηματίστηκαν (2) δικογραφίες για παρεμπόριο και

• Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου.

Πέραν των προαναφερόμενων εξορμήσεων αμιγώς αστυνομικού χαρακτήρα, αστυνομικοί Συνεργείου Ελέγχων Covid συνέδραμαν σε ελέγχους κλιμακίου υπαλλήλων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές του Νομού.

*Φωτογραφία αρχείου