Θεσσαλονίκη: Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το γήπεδο του Αρη (ΦΩΤΟ)

Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το γήπεδο του Άρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΑΡΗ

Στο “μάτι” αγνώστων μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, η είσοδος του γυμναστηρίου πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Αρη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα οι δράστες πέταξαν μία βόμβα μολότοφ προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη και εξαφανίστηκαν.

«Ανεγκέφαλοι, «άνθρωποι» οι οποίοι δε «διδάχτηκαν» τίποτα από τραγωδίες όπως αυτή του Άλκη Καμπανού, προκάλεσαν ζημιές και φθορές στο γυμναστήριο του τμήματος Πυγμαχίας του συλλόγου», αναφέρει ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στο γυμναστήριο πυγμαχίας του συλλόγου μας.

Ανεγκέφαλοι, «άνθρωποι» οι οποίοι δε «διδάχτηκαν» τίποτα από τραγωδίες όπως αυτή του Άλκη Καμπανού, προκάλεσαν ζημιές και φθορές στο γυμναστήριο του τμήματος Πυγμαχίας του συλλόγου. Η εικόνα που αντικρύσαμε το πρωί ήταν αυτή που βλέπουν όλοι στις εικόνες.

Για ακόμα μία φορά, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Αν και έως τώρα η προσπάθεια αυτή μοιάζει μάταιη, δε θα σταματήσουμε, μέχρι να πάψουν τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει προσφύγει σε κάθε αρμόδιο για τους βανδαλισμούς που έγιναν και δε θα σταματήσει μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι”.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το γήπεδο του Άρη Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το γήπεδο του Άρη Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το γήπεδο του Άρη