Θεσσαλονίκη: Ακυρώνεται η αποψινή συναυλία των Placebo στη Μονή Λαζαριστών

Placebo

Λόγω ασθένειας στους κόλπους της μπάντας

Ακυρώνεται η συναυλία των Placebo που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στη Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.

“Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των PLACEBO λόγω ασθενείας όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση

“Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των PLACEBO λόγω ασθενείας όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Η απόφαση αυτή μας καθιστά αναγκαστικά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά.

Διαβάστε επίσης  Maneskin: Ερχονται το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ζητούμε την κατανόηση σας και περιμένουμε νεότερες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής και από το συγκρότημα για να μάθουμε τον σοβαρό λόγο για την μη εμφάνιση των καλλιτεχνών.

Μείνετε συντονισμένοι, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία”.