Θεσσαλονίκη: Ανδρας κατηγορείται για βιασμό κοπέλας που γνώρισε στα social media

κακοποίηση βιασμός

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Μία 24χρονη κοπέλα κατήγγειλε έναν 34χρονο για βιασμό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω των social media τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του άνδρα από τη Συρία, στο πλαίσιο ερευνών μετά από καταγγελία για βιασμό, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

Διαβάστε επίσης  Αρτα: Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του με πέτρα

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων (DNA κ.λπ.), ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης, για έτερη υπόθεση”.

Πηγή φωτογραφίας: pixabay