Θεσσαλονίκη: Ανοιγαν αυτοκίνητα και σπίτια και άρπαζαν ότι έβρισκαν

Πέντε περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποιήθηκαν σε προγενέστερο χρόνο, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.

Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, οι εν λόγω πράξεις  τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου 2022 – Ιανουαρίου 2023 και αφορούν κατά κύριο λόγο σε διαρρήξεις οχημάτων, οικίας και αποθήκης από το εσωτερικό των οποίων αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα των παθόντων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για τις κλοπές είναι η εξής:

«Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες υποθέσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν συνολικά πέντε (5) επιπλέον περιπτώσεις τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Διαβάστε επίσης  Πάνω από 400 προσαγωγές για τα επεισόδια στου Ρέντη - O αστυνομικός δίνει "μάχη για να κρατηθεί στην ζωή

Οι πράξεις αυτές τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου 2022 – Ιανουαρίου 2023, στην περιοχή αρμοδιότητάς τους και αφορούν κατά κύριο λόγο σε διαρρήξεις οχημάτων, οικίας και αποθήκης από το εσωτερικό των οποίων αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα των παθόντων. Επιπρόσθετα, ένας εκ των δραστών, επιβαίνοντας σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως πελάτης, αφαίρεσε από το σακάκι του οδηγού έγγραφα ταυτοποίησης και τραπεζικές κάρτες.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων δραστών (ημεδαποί άντρες), οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή φωτό: Eurokinissi