Θεσσαλονίκη: Bίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη οικίας στην Θέρμη

Θεσσαλονίκη διάρρηξη

Ερευνες από την ΕΛΑΣ

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι στην Θέρμη και έκλεψαν ότι βρήκαν… μπροστά τους

Οι τρεις διαρρήκτες φορούν γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας διακρίνεται να κρατάει λοστό. Όλοι μαζί ψάχνουν στο διαμέρισμα για χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Φεύγουν όταν τα βρίσκουν και τα παίρνουν μαζί τους. Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν όλα όσα έγιναν όταν είδαν το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Παραμένουν σε σοκ και δηλώνουν απροστάτευτοι, αφού όπως λένε, το τελευταίο διάστημα η περιοχή τους, στη Θέρμη, βρίσκεται στο στόχαστρο κακοποιών.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση γυναίκας που πάσχει από άνοια

Με χαρακτηριστική άνεση, οι διαρρήκτες κίνουνται στο σπίτι, στην Θέρμη στη Θεσσαλονίκη και ψάχνουν για αντικείμενα αξίας. Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια των ιδιοκτητών, πήραν αρκετά. Οι εσωτερικές κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, κατέγραψαν τις κινήσεις τους, με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών

Τα νεόδμητα της Θέρμης, προς την μεριά του δρόμου Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, είναι εδώ και καιρό στόχος διαρρηκτών και ληστών. Με τους κατοίκους να δηλώνουν ανασφαλείς και να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ με τις κινήσεις των τριών διαρρηκτών, που φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή: skai.gr