Θεσσαλονίκη: Δεν έστειλε το παιδί του στο σχολείο ο πατέρας που συνελήφθη για το επεισόδιο στη Θέρμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη κατάληψη

Η υπόθεσή του πήρε αναβολή για τις 24 Σεπτεμβρίου

Δεν έστειλε το παιδί του σήμερα (22/9) το πρωί στο σχολείο, ο γονέας που συνελήφθη γιατί ο γιος του δεν έδωσε self test κατά την είσοδο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του έξω από το σχολείο στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι το παιδί του υπέστη σοκ και έπρεπε να ξεκουραστεί.

“Χωρίς το παιδί σήμερα γιατί υπέστη σοκ και έπρεπε να ξεκουραστεί. Τα παιδάκια μας ταλαιπωρήθηκαν ψυχολογικά με αυτά που έγιναν χθες. Αυτό έπαθε και το παιδί μου. Είναι σπίτι με τη μανούλα του. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε. Να δούμε τι θα γίνει και με το δικαστήριο την Παρασκευή. Εγώ ετοιμάζομαι, θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου. Τα χαρτιά μου έχουν δύναμη και και μεγάλη ισχύ”, τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Εγκληματικές είναι οι πράξεις που κάνουν όλοι αυτοί. Δάσκαλοι, συμβούλιο διδασκόντων, Κεραμέοι, μεραμέοι όλοι αυτοί. Φυσικά παίρνουν εντολές από πιο πάνω. Δεν είμαι αυτός που ορίζει την κατάσταση, το παιδί είναι. Είναι ελεύθερο πνεύμα. Εφόσον παραπονέθηκε ότι δεν μπορεί με τη μάσκα, όφειλα να υποστηρίξω τη βούληση του παιδιού μου. Η διευθύντρια παραβαίνει νόμους και κανόνες γιατί ακολουθεί μια ΚΥΑ”.

Διαβάστε επίσης
Θεοδωρίδου: "Τα παιδιά μεταδίδουν και αποτελούν ένα ρεζερβουάρ νέων μεταλλάξεων κορονοϊού"

Η υπόθεσή του πήρε αναβολή για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *