Θεσσαλονίκη: Δεν πέφτει καρφίτσα στο κέντρο – Νεαρός κάθισε πάνω σε σηματοδότη (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το γλέντι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς καλά κρατεί

Λιγότερο από έξι ώρες απομένουν για να υποδεχθούμε το 2024 και το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο διασκέδασης.

Σε κάθε γωνιά και σε κάθε δρόμο έχει στηθεί και μια γιορτή με τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει για να αποχαιρετήσει το 2023 και να πει “καλημέρα” στη νέα χρονιά.

Το κέντρο της πόλης ασφυκτιά από τον κόσμο, αφού χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να καθίσουν σε ένα σταντ ή σε τραπέζι ενός μαγαζιού. Οι θέσεις όμως, δεν επαρκούν και πολλοί παραμένουν όρθιοι.

Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Τρελό γλέντι Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Εσπασαν 20.000 φλεγόμενα πιάτα υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Καρόλου Ντηλ παρουσιάζει και σήμερα απίστευτη κοσμοσυρροή. Από το αδιαχώρητο είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κάποιος ένα σημείο ώστε να ξεκουραστεί ή να ακουμπήσει το ποτό του. Ενας νεαρός φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Ανέβηκε στο φωτεινό σηματοδότη και από εκεί έχει τη δυνατότητα να καθίσει αλλά και να έχει μια εξαιρετική θέα…

Θεσσαλονίκη παραμονή Πρωτοχρονιάς