Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εσωτερική περιφερειακή οδό στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας στην Θεσσαλονίκη, οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 23:00 έως 05:00 της επομένης ημέρας.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στεφάνια και λουλούδια έξω από τον ΟΣΕ για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Νεάπολης.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (29/02/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Κόμβου (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο Δυτικό ρεύμα κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κλείνει ο Περιφερειακός για εργασίες

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Νεάπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα εκτρέπεται στον παράδρομο της Λεωφόρου Παπανικολάου και στο ύψος της οδού Νερομύλων θα εισέρχεται στην Λεωφόρο Παπανικολάου (ρεύμα πορείας προς Νεάπολη) από την οποία μέσω του Κλάδου Εισόδου του Α/Κ (Νεάπολης) θα επανέρχεται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.