Θεσσαλονίκη: Δημοτικός αστυνομικός ακινητοποίησε άτομο που καταδίωκε η ΔΙΑΣ

Θεσσαλονίκη

Το μήνυμα του εντεταλμένου συμβούλου

Θεσσαλονίκη: Ενας άνδρας της Δημοτικής Αστυνομίας ακινητοποίησε ένα άτομο που καταδίωκε η ΔΙΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δαγκλής, που συνεχάρη τον υπάλληλο. Σε σχετική ανάρτηση αναφέρει:

“Στις 20/10/2021, δύο στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας συνέδραμαν ουσιαστικά στην σύλληψη ατόμου που είχε προβεί σε κλοπή στο κέντρο της πόλης μας.

Σήμερα, 01/12/2021 στις 17.30, στην οδό Ιασωνίδου, ένας ακόμη Δημοτικός Αστυνομικός, που βρίσκονταν σε υπηρεσία, ακινητοποίησε άτομο που καταδιώκονταν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχοντας αρνηθεί προηγουμένως σχετικό έλεγχο. Ακούγοντας τις φωνές των αστυνομικών, που τον καλούσαν να σταματήσει, επενέβη αστραπιαία και ακινητοποίησε το εν λόγω άτομο παραδίδοντας το στους Αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης
Την 16χρονη κατηγορεί η πλευρά του ιερέα: «Εχει ψυχολογικά προβλήματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Δημοτική Αστυνομία και στον συγκεκριμένο Δημοτικό Αστυνομικό γιατί με την πράξη του αυτή απέδειξε για μία ακόμη φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πολλές φορές υπερβαίνει κατά πολύ το καλώς εννοούμενο καθήκον”.

* Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *