Θεσσαλονίκη: Επιασαν 27χρονο που έκανε ληστείες με μαχαίρι σε καταστήματα της Καλαμαριάς

ληστεία Καλαμαριά

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Στην εξιχνίαση περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα της Καλαμαριάς και τη σύλληψη ατόμου οδήγησαν η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα της Καλαμαριάς και τη σύλληψη ατόμου.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριος 2023), ο συλληφθείς εισήλθε σε τέσσερα (4) καταστήματα (2 φαρμακεία, εταιρεία ταχυμεταφορών και πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών) και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.360) ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Ειδική άδεια στην Πόλα Ρούπα για να δει την οικογένεια της - Υπό δρακόντια μέτρα η μεταγωγή της

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το μαχαίρι και ενδύματα που χρησιμοποιούσε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές”.