Θεσσαλονίκη: Γυναίκα υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες σε ινστιτούτο ομορφιάς

τροχαίο Πάτρα ξενοδοχείο

Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης, υπεξαίρεσης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης που έλαβαν χώρα σε βάρος δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη.

Σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εννέα συνολικά εμπλεκόμενα άτομα στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτη και εργαζομένους εταιρείας παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα. Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίσθηκε παράνομα ξεπερνάει τις 87.500 ευρώ.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, διακριβώθηκε η κατά περίπτωση τέλεση των αδικημάτων της απάτης, της επικίνδυνης ή βαριάς σωματικής βλάβης και της υπεξαίρεσης σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 74 και 78 ετών.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι εταιρείας παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα, σε βάρος των οποίων, κατά περίπτωση, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, η πρώτη εκ των δύο γυναικών, στο πλαίσιο υπηρεσιών που τις παρασχέθηκαν από εργαζόμενους της προαναφερόμενης εταιρείας, υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ ζημιώθηκε οικονομικά καθώς ακολούθησε μία σειρά θεραπειών που της προτάθηκε, καθώς πείσθηκε ότι όφειλε να τις κάνει.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Είχε βάλει GPS και την παρακολουθούσε - Συνελήφθη ο πρώην σύντροφος

Αναφορικά με τη δεύτερη γυναίκα, τρείς εκ των προαναφερόμενων δραστών, εμπλέκονται σε παράνομη κατακράτηση χρηματικού ποσού που αντιστοιχούσε σε προπληρωμένα από την ίδια και ανεκτέλεστα προγράμματα θεραπειών.

Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίσθηκε παράνομα από τις δύο περιπτώσεις, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ.

Τη δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.