87η ΔΕΘ: Ανοίγει κανονικά το Σάββατο (9/9) τις πύλες της

86η ΔΕΘ γενικές φωτογραφίες

Η ανακοίνωση του εκθεσιακού φορέα

Tο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η 87η ΔΕΘ θα ανοίξει κανονικά τις πύλες της για το κοινό και τους εκθέτες παρά και την ακύρωση της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω των δραματικών καταστάσεων από την κακοκαιρία στη Θεσσαλία.

” Η 87η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 και θα συμβαδίσει με τις εξελίξεις. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Την άλλη εβδομάδα η ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η ΔΕΘ-HELEXPO, κοινωνός της αγωνίας που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών, συμμερίζεται τη δυσκολία των στιγμών και τον πόνο των ανθρώπων που έχουν πληγεί.
Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική αυτή περίσταση, αλλά και το δεδομένο ότι η 87η ΔΕΘ αποτελεί ένα κορυφαίο εκθεσιακό, επιχειρηματικό και εμπορικό γεγονός, με εκατοντάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με μια προηγηθείσα προετοιμασία μηνών, προσαρμόζει τη λειτουργία της Έκθεσης στα νέα δεδομένα, τα οποία επηρεάζουν το πρώτο Σαββατοκύριακο. Η 87η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 και θα συμβαδίσει με τις εξελίξεις. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές.