Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό μαθήτριας σε γυμνάσιο – Ανέβασαν στο TikTok βίντεο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια υπόθεση bullying η οποία διαδραματίστηκε σε σχολείο στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, μαθήτριες φαίνεται πως επιτέθηκαν σε νεαρή και βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό της και ανάρτησαν το υλικό στο Tiktok.

Την υπόθεση έφεραν στο φως οι γονείς που καταγγέλλουν ότι η κόρη τους -μαθήτρια τρίτης Γυμνασίου- έπεσε θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές στο σχολείο της στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως λένε, πέφτει συνεχώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές.

Η μητέρα φαίνεται πως το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου αλλά και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως υποστηρίζει, το περιστατικό του ξυλοδαρμού τη δεύτερη φορά, που έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες, ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται. Δεν είναι μόνον αυτή η μαθήτρια, αλλά είναι και αυτή η οποία αποτύπωσε τη σκηνή με το κινητό της, καθώς και άλλες, οι οποίες τράβηξαν το κορίτσι από ένα κατάστημα στον Εύοσμο και την οδήγησαν στα σκαλάκια στο πίσω μέρος της πλατείας Εύοσμου όπου έγινε το δεύτερο σκηνικό, όπως αναφέρει.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την σύντροφό του, συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα

Μάλιστα η μητέρα καταγγέλλει ότι έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτικά ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές. «Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου, ότι πέφτει θύμα μπούλινγκ, αδιαφορείτε», σημειώνει απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και το ανέβασε στο tik tok», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος Χατζάκος.

Πηγή: voria.gr

Φωτογραφία αρχείου