Θεσσαλονίκη: Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού

H εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για τον 37χρ0νο του οποίου τα σκυλιά κατασπάραξαν την 50χρονη στην περιοχή της Νεοχωρούδας στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Διαβάστε επίσης  Εκδικάσθηκαν οι αιτήσεις στο ΣτΕ για το Flyover - Υπεριδιπλάσια η έκταση που θα υλοτομηθεί

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε αποκλειστικά στο MEGA η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε.

Πηγή: megatv.com