Θεσσαλονίκη – Πατουλίδου: Στη 18η έκθεση βιβλίου το παραμύθι «Για την Ελλάδα»

Βούλα Πατουλίδου

“Στο παραμύθι «Για την Ελλάδα» έβγαλα ένα κομμάτι από την καρδιά μου και το έκανα λέξεις”

Θεσσαλονίκη – Πατουλίδου: Το παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Για την Ελλάδα» παρουσιάστηκε στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης και συγγραφέως του βιβλίου, Βούλας Πατουλίδου.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης θέλησε να μεταφέρει αρετές και αξίες που διέπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, μέσα από αυτό το παραμύθι, με επιτυχία, όπως φάνηκε από την ανταπόκριση των μικρών και μεγάλων επισκεπτών, που παραβρέθηκαν χθες στην εκδήλωση. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μία ιδιαίτερη παράσταση, που οργάνωσαν οι «Εκδόσεις Διάπλους», με το «Σχολείο Της Φύσης» και συντονιστή τον θεατρικό εμψυχωτή Γιάννη Θεοδώρου.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης. Χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη την κ. Πατουλίδου και, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «H Βούλα για άλλη μια φορά έκοψε πρώτη το νήμα».

Η ίδια η κ. Πατουλίδου δεν έκρυβε τη χαρά της για την εκδήλωση και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά τους όλους τους παρόντες, λέγοντας χαρακτηριστικά: Στο παραμύθι «Για την Ελλάδα» έβγαλα ένα κομμάτι από την καρδιά μου και το έκανα λέξεις. Λέξεις που ακόμα κι ένα παιδί μπορεί να καταλάβει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *