Θεσσαλονίκη: Πώς η αστυνομία βρήκε τον 23χρονο που έριξε κροτίδα στον αγώνα στην Τούμπα 

ΠΑΟΚ Τούμπα γήπεδο

Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Ανακοίνωση εξέδωσε αστυνομία για τη σύλληψη 23χρονου που έριξε κροτίδα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 18/2.

Ειδικότερα, η αστυνομία προχώρησαν στη σύλληψή του μετά της αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν μέσω βίντεο από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη νεαρός που έριξε κροτίδα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

“Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο... άγνοιας από τους αστυνομικούς - «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.