Θεσσαλονίκη: Προειδοποίηση ΕΣΘ σε καταστηματάρχες για τις αυριανές πορείες – “Απομακρύνετε σκουπίδια”

Μήνυμα στους καταστηματάρχες της πόλης έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην ανακοίνωση ο ΕΣΘ αναφέρει “παρακαλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις, ιδιαιτέρως όσες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης να μεριμνήσουν αύριο Τετάρτη 06-12-2023 για την ασφάλεια των καταστημάτων τους, με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα”.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

“Μέτρα προστασίας με αφορμή την επέτειο από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με βάση ανακοίνωση της Αστυνομίας σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Την Τετάρτη 06-12-2023, υφίσταται πρόθεση πραγματοποίησης διάφορων εκδηλώσεων, με αφορμή την επέτειο από το συμβάν του θανάσιμου τραυματισμού του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Διαβάστε επίσης  Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Ζητά ανοχή στα πρόστιμα που αφορούν στη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), στο πλαίσιο της κύριας αποστολής τους για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, θα λάβουν τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα με σκοπό την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών ή εν γένει αντικοινωνικών συμπεριφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την αποτροπή κάθε έκνομης ενέργειας, παρακαλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις, ιδιαιτέρως όσες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης όπως μεριμνήσουν αύριο Τετάρτη 06-12-2023 για την ασφάλεια των καταστημάτων τους, με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα, καθώς και για την απομάκρυνση εξωτερικά αυτών πάσης φύσεων υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές”.