Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία άτομα για το οπαδικό επεισόδιο στην Βούλγαρη

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ακόμα τριών ατόμων για το οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2023 στην περιοχή της Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκαν δικογραφίες για το οπαδικό επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη σε βάρος ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ και δύο του Αρη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εκτροπή αυτοκινήτου στην Εγνατία Οδό – Ενας τραυματίας

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων ατόμων με αθλητικό υπόβαθρο, που έλαβε χώρα στα τέλη Οκτωβρίου του 2023, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων, ακόμα, τριών (3) εμπλεκόμενων ατόμων (σχετ. το από 30-10-2023 δελτίο τύπου της Υπηρεσίας μας).

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 27, 28 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, αδικήματα βίας με αφορμή Αθλητικές εκδηλώσεις, επικίνδυνη σωματική βλάβη και σε απόπειρα σωματικής βλάβης, διατάραξη της κοινής ειρήνης, ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις, καθώς και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό: Χτύπησε με ξύλο την κόρη του και της έσπασε δύο δάχτυλα

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.