Υπόθεση Μαρκέλλας: “Εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός τον επιχειρηματία”

αρπαγή 10χρονης Θεσσαλονίκη Νουλέζας

Η δικηγόρος της οικογενείας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου στο Thes.gr

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη, που αφορούν στην εμπλοκή επιχειρηματία της πόλης.

Όπως καθιστά σαφές μιλώντας στο Thes.gr η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, “ως πολιτική αγωγή επιθυμούμε να ολοκληρωθεί η έρευνα και στο πρόσωπο του φερόμενου ως συνεργάτη της κατηγορουμένης γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι εμπλέκονται και αλλά άτομα στην υπόθεση”.

“Μετά από περίπου ένα χρόνο δικαιώθηκε η πολιτική αγωγή σχετικά με την ύπαρξη και άλλων προσώπων στην αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας” αναφέρει στο Thes.gr η κ. Ανάσογλου και συνεχίζει: “Η αρπαγή αυτή είχε σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευσή της 10χρονης και τις ανήθικες πράξεις που έγιναν εις βάρος της. Από την πρώτη στιγμή δηλώναμε πως αποκλείεται να έδρασε μόνη η κατηγορουμένη διότι και τα ποσά τα οποία ανακαλύφθηκαν στην κατοχή της δεν προέκυπταν από την εργασία της ή από τις φορολογικές της δηλώσεις αλλά όπως ακόμη ο σχεδιασμός και η διαφυγή της αφού εξέθεσε το παιδί αφήνοντάς το σε ένα πρατήριο καυσίμων θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της 10χρονης. Το ταξί, η ευκολία του airbnb, η καταστροφή του σκληρού δίσκου και η αλλαγή του κινητού δείχνουν πως η δράστιδα είχε βοήθεια εκ των έξω”.

Παρόλο που υπήρχαν οι τηλεφωνικές διασυνδέσεις δεν είχαν αξιοποιηθεί σωστά”

Κατά την δικηγόρο της οικογένειας όντως υπήρχε βοήθεια εκ των έξω και παρόλο που υπήρχαν οι τηλεφωνικές διασυνδέσεις δεν είχαν αξιοποιηθεί σωστά. “Ήταν γνωστή στην ΕΛ.ΑΣ η ύπαρξη ερωτικού δεσμού του συνεργού με την κατηγορουμένη από τον Μάρτιο. Μετέπειτα από την επιστροφή του φακέλου στην κύρια ανάκριση επείγον διαβιβαστικό βεβαίωσε πως όχι μόνον υπήρχαν κλήσεις κατά το χρονικό διάστημα της αρπαγής της μικρής αλλά και μετάβαση του φερόμενου ως συνεργού στην οικία της κατηγορουμένης κατά το χρονικό διάστημα που η μικρή κρατούνταν παράνομα” συμπληρώνει η κ. Ανάσογλου.

Λάμβαναν από κοινού τις αποφάσεις με την κατηγορουμένη”- “Εμπλέκονται και αλλά άτομα”

Οπως επισημαίνει μέσα από το Thes.gr η γνωστή δικηγόρος: “Εμείς υποστηρίζουμε ότι γνώριζε και βοηθούσε ο εν λόγω άνδρας. Μάλιστα λάμβαναν από κοινού τις αποφάσεις με την κατηγορουμένη. Εκείνος όμως στο απολογητικό του υπόμνημα λέει πως έμαθε από τα νέα τις εξελίξεις για την υπόθεση. Ήθελε και πίεζε την κατηγορουμένη να επιστρέψει το παιδί καθώς δεν συμφωνούσε με την απόφαση. Θεωρώ πως αυτό είναι αστεϊσμός μιας και ο ίδιος δεν τηλεφώνησε ποτέ στην αστυνομία, δεν ειδοποίησε κανέναν τρίτο, δεν έκανε καν κάποια ανώνυμη καταγγελία”.

Ως πολιτική αγωγή επιθυμούμε να ολοκληρωθεί η έρευνα και στο πρόσωπό του γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι εμπλέκονται και αλλά άτομα μιας και η δράση του συγκεκριμένου “ζεύγους” υφίστατο πριν την καραντίνα” τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας και προσθέτει:Μάλιστα οι ίδιοι ομολογούν ότι είχαν συνευρέσεις και με άλλους κατά την ίδια περίοδο κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε πως υπάρχουν καταγγελίες για ανθρώπους που συνευρέθησαν τουλάχιστον με την κατηγορουμένη χωρίς την συναίνεσή τους”.

Από μέρα σε μέρα νέες εξελίξεις

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε την παραπομπή και των δύο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Για την κατηγορουμένη είναι γνωστά τα αδικήματα που την βαραίνουν. Τώρα αναμένεται να εκδικαστεί και ο επιχειρηματίας για συνέργεια σε αρπαγή με σκοπό ο δράστης να μεταχειριστεί τη 10χρονη με ανήθικες πράξεις εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της” κατέληξε η κ. Ανάσογλου ενώ έκανε γνωστό πως από αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο ώστε τις επόμενες μέρες να προκύψει η σχετική απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *