Αφροδίτη Γραμμέλη: Το… καρφί για τον Τριαντάφυλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

H δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το “Mega Kαλημέρα” σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος και τι απάντησε για τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στην ερώτηση «η Ναταλί θα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια;» στην εκπομπή του σαββατοκύριακου, απάντησε: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, λοιπόν, είπε σήμερα στον αέρα του Mega: «Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής. Μίλησε ως… υπεύθυνος καναλιού και σχεδιαστής προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή –γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω- το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού. Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Ναταλί δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε ότι θα γίνει παρουσιάστρια κλπ».

Πηγή: zappi.gr