Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν θα μας δείτε σε σίριαλ ή στο θέατρο μαζί με την μητέρα μου, δεν θέλουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τα προσωπικά της η ηθοποιός

Για την μητέρα της, κάποια πιθανή συνεργασία τους και τα προσωπικά της μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου σε συνέντευξη της στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την μητέρα της γιατί δεν το θέλουν.

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη Γη της Ελιάς θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η Μυρτάλη είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι. Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

Διαβάστε επίσης  Αντώνης Καφετζόπουλος στο Thes.gr: "Εχω κάνει πράγματα στην τηλεόραση με πολύ κέφι και άλλα γιατί απλά ήταν η δουλειά μου"

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Πηγή: megatv.com