Αγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη δείχνει το σκληρό πρόσωπο της στους Σεβαστούς

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Αγριες Μέλισσες. Ο τρίτος κύκλος αναμένεται να είναι ανατρεπτικός, καθώς το “σύννεφο” της δικτατορίας θα καλύψει τον θεσσαλικό κάμπο.

Οι ήρωες στις Αγριες Μέλισσες θα ζήσουν τραγικές καταστάσεις και αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα διαχειριστούν όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Πηνελόπη δεν είναι πια το κοριτσάκι που όλοι νόμιζαν. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις την αναγκάζουν να διακόψει τις σπουδές της στη Νομική και να επιστρέψει από το Παρίσι. Οι γονείς της έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο μιας πραγματικής κυρίας Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες. Η επιστροφή της αναστατώνει και τη ζωή του Μελέτη.

Ο Μελέτης, πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει το πιόνι κανενός στις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα από τον Βασίλη Ανδριτσάνο. Μένει στο σπίτι των Σεβαστών, ετοιμάζεται να παντρευτεί την Κορίνα, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, και προτείνει στον μέλλοντα πεθερό του να μείνουν όλοι μαζί.

Διαβάστε επίσης
Αγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης επιστρέφει στο Διαφάνι

Με την Κορίνα ο Μελέτης θέλει να ξεχάσει για πάντα την Πηνελόπη και να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Το τέλος της φιλίας του με τον Κωνσταντή τού έχει στοιχίσει ιδιαίτερα.

Ο Δούκας ζει πια μόνιμα με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Μετά τον χαμό των αδελφών του στις Άγριες Μέλισσες, περνάει μια φάση απομόνωσης, ενώ η απόρριψη των τριών παιδιών τους αποτελεί πλήγμα για το ζευγάρι.

Η έλευση της δικτατορίας θα φέρει τον Δούκα και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η θέση του αλλά και τα χρήματά του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του καθεστώτος. Πολιτικοί αλλά και κεντρικά πρόσωπα της νέας εξουσίας θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους στις Άγριες Μέλισσες και να συνεργαστούν μαζί του.

Το ίδιο αποζητά και ο Ακύλας, που με αφορμή τον γάμο του Μελέτη και της κόρης του επιχειρεί να βρει στον Δούκα έναν νέο σύμμαχο στις Άγριες Μέλισσες. Παράλληλα όμως η δίκη του Δούκα για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *