Αγριες Μέλισσες: Η Ζωή κάνει την επανάσταση της απέναντι στον Ακύλα

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Αγριες Μέλισσες και το ρόλο της Ζωής που υποδύεται.

Τι σας έκανε να αποδεχτείτε το ρόλο της Ζωής στις Αγριες Μέλισσες;

Σε μια σειρά όπως είναι οι Αγριες Μέλισσες, όπου όλα είναι ωραία και προσεγμένα, δεν θα μπορούσα να μην πω ναι. Δεν συμβαίνει συχνά να συναντά κάποιος μία τόσο άρτια δουλειά. Χάρηκα πολύ με την πρόταση που μου έγινε και για το ρόλο μου.

Ο ρόλος σάς δελέασε;

Ο ρόλος είναι πάντα κάτι που κοιτάζω. Η Ζωή είναι μια γυναίκα που ζει ανάμεσα σε δύο κόσμους, σε αυτόν που ζει στο σπίτι της και σε αυτόν που θα ήθελε να ζει. Οπότε, ναι, η Ζωή, μου άρεσε σαν ηρωίδα και είχε καθοριστική σημασία στο να συμμετάσχω στη σειρά.

Διαβάστε επίσης
Αγριες Μέλισσες: Βγαίνει στο... φως το παρελθόν του Ακύλα

Πώς θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια; Τρέφει αληθινά συναισθήματα για τον Κωνσταντή;

Ο Κωνσταντής ήταν μια διέξοδος για εκείνη, δεν τρέφει ιδιαίτερα συναισθήματα. Είναι μια δυναμική γυναίκα, έχει εγκλωβιστεί σε αυτό το γάμο με τον Ακύλα και θα τη δούμε να αναδεικνύει το δυναμισμό που κρύβει μέσα της. Αν και δεν γνωρίζω τι θα γίνει στο μακρινό μέλλον, ελπίζω να κάνει την επανάστασή της.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Δεν θέλω να πω τη γνωστή καραμέλα «περνάμε καλά και βγαίνει προς τα έξω». Ωστόσο, εμείς πραγματικά δουλεύουμε ως ωραία ομάδα, με χημεία και σεβασμό. Στην πορεία μου μέχρι τώρα μου έχει συμβεί μόνο 3-4 φορές να είναι όλα ευχάριστα. Οι σκηνοθέτες μάς δίνουν χρόνο κι ας έχουμε μεγάλο όγκο δουλειάς. Έχουμε το περιθώριο να δημιουργήσουμε.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *