Αγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής προδίδει με τον χειρότερο τρόπο τον Δούκα

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στα επόμενα επεισόδια στις Αγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής προδίδει τον Δούκα με τον χειρότερο τρόπο. Ο νεαρός, όταν αποκαλύπτεται η σχέση του με τη Δρόσω, δέχεται πόλεμο τόσο από την οικογένεια του όσο και από την Ελένη, προκειμένου να χωρίσει.

Τότε, όμως, αποφασίζει να ρίξει ακόμη μία μεγαλύτερη “βόμ­βα” και αποκαλύπτει σε όλους πως ο Δούκας κρύβε­ται πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός εί­ναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή και αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρ­χηγό την Ελένη, για να τον αντιμετω­πίσει. Η σύγκρουση είναι για άλλη μία φορά σφοδρή, ενώ την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν από την οριστική διάλυση. Ο Νικη­φόρος μετανιώνει που εμπιστεύτηκε ξανά τον πατέρα του προδίδοντας την εμπιστοσύνη των μελών του συνεταιρι­σμού. Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη επιστρέφει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή.

Δεν καταφέρνουν, όμως, να της κρατήσουν κρυφά τα γεγο­νότα και όταν μαθαίνει πως ακόμη ένας γιος της έμπλεξε με μία Σταμίρη εξοργίζεται. Κι ενώ ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνε­ταιρισμού τις προθέσεις του, ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί να αντιδράσει, ορκίζεται όμως εκδίκηση.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδια του Δούκα. Κι ενώ οι άνδρες της οικογένειας είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Καταλαβαίνει, όμως, πως αυτή τη φο­ρά η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Διαβάστε επίσης
Aγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας υποψιάζεται τον Δούκα για εραστή της γυναίκας του

Την ίδια στιγ­μή, ο Μάρκος, ο πεθερός της Πηνελόπης, την πιάνει στα πράσα με τον Μελέτη. Η κοπέλα θέλει να δώ­σει εξηγήσεις στον πεθερό της, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει στον γιο του όσα είδε. Την επόμενη μέρα, η Πηνελόπη εξο­μολογείται στον Αλέξη πως τον απάτησε και φιλήθηκε με τον Μελέτη. Η αντίδραση, όμως, του εισαγγελέα είναι άμεση. Τινάζει τον γάμο τους στον αέρα αδιαφορώντας για τις συνέπει­ες και της ζητάει να χωρίσουν.

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλ­λη μία τρικυμία καθώς η Πηνελόπη προσπαθεί να κρύψει από την οικογένεια της τον πραγμα­τικό λόγο του χωρισμού της. Όλοι προ­σπαθούν να μάθουν τι συνέβη και σύ­ντομα φτάνουν στη σκληρή αλήθεια. Η οικογένεια Σεβαστού είναι πια δια­λυμένη. Ο Δούκας και η Μυρσίνη κατάφεραν να απομακρύνουν τα παιδιά τους και τώρα εκείνα τους πολεμούν με ό,τι μέσα έχουν, ενώ ‘πληρώνουν’ τα δικά τους λάθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *