Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα, είναι πάνω από όλους”

To μεσημέρι της Κυριακής (25/6) ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθισε στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια αρχικά του επισήμανε ότι σαν εκπομπή δεν θα ήθελαν να ρωτήσουν για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Λένα Δροσάκη:

«Ξέρεις Αλέξανδρε η Ναταλία, εγώ και γενικά αυτή η εκπομπή δεν μπαίνουμε σε χωράφια προσωπικά. Το αποφεύγουμε, ειδικά όταν είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες όπως είναι τους τελευταίους μήνες στην δική σου ζωή. Αυτό θα τηρήσουμε. Ξέρουμε ότι διανύεις την επόμενη μέρα κι εσύ κι η Λένα κι έχετε προχωρήσει κι έχετε γυρίσει σελίδα. Εμείς θέλουμε μόνο να είστε καλά κι οι δύο και να μοιράζεστε πάντα την αγάπη για το υπέροχο αγόρι σας».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε στην συνέχεια: «Ευχαριστούμε. Έτσι είναι ακριβώς. Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο. Τώρα βλέπω ότι δρέπω τους καρπούς.

Διαβάστε επίσης  Βάσω Λασκαράκη: "Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα μετά την κρίση πανικού που έπαθα λίγο αφότου γέννησα"

Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσ/νίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Πηγή: zappit.gr