Αντίνοος Αλμπάνης: “Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω όπως εγώ επιθυμώ”

O ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», λίγο πριν την εκκίνηση των γυρισμάτων στους Παξούς για τον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Παράλληλα, ο ηθοποιός κάνει πρόβες για την παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», η οποία θα ανέβει στο θέατρο Βεάκη στις 16 Οκτωβρίου.

«Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δεν ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας. Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την πετυχημένη σειρά του MEGA.

Πώς διαχειρίζεται την αποτυχία και τι απαντά στα σχόλια που δέχεται για τις δημοσιεύσεις του στα social media; Ο ηθοποιός απαντά:

«Είμαι καλά συμφιλιωμένος με την αποτυχία. Προτιμώ μία αποτυχία από την οποία κάτι μαθαίνω παρά από μία επιτυχία που με έχει βαλτώσει. Δεν είμαστε στο 1992, είμαστε στο 2023. Πια νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Δεν έχει κανένας καμία υποχρέωση να με παρακολουθεί στο Instagram».

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, πρωταγωνιστής του "Love Story"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν. Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω όπως εγώ επιθυμώ».

Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχεται χαριτολογώντας: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (antinoosalmpanis)