Αντίνοος Αλμπάνης: “Νομίζω πως ήταν ευλογία ότι την είχα μαζί σε εκείνο το χρονικό διάστημα”

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουλίου ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» και την δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στη δημόσια τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη σύνδεση που έχει με την σκυλίτσα του και την βοήθεια που έλαβε από εκείνη στο κομμάτι της δικής του ασθένειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι, ενώ η Μπλου είναι ένα πολύ ενεργητικό σκυλί και ήταν σε μια ηλικία πολύ πιο ζωηρή απ’ ότι είναι τώρα, κάπως είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο σπίτι. Είχε ρίξει πολύ τους ρυθμούς της, δεν απαιτούσε, δεν ζητούσε και είχε προσαρμοστεί απόλυτα σε αυτό που εγώ μπορούσα να δώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με βοηθούσε πάρα πολύ το γεγονός ότι με ξεσήκωνε να την βγάλω βόλτα γιατί υπήρχαν και στιγμές που μου ήταν εύκολο να πω ότι θα κλειστώ στο σπίτι και θα κάτσω μέσα. Μου έκανε καλό το να βγω, να πάρω λίγο φρέσκο οξυγόνο, να περπατήσω».

«Νομίζω πως ήταν ευλογία ότι την είχα μαζί σε εκείνο το χρονικό διάστημα. 100% μας θεραπεύουν τα ζώα και θα πω το εξής απλό. Μπορεί μία μέρα πάρα πολύ δύσκολη με πάρα πολύ πίεση, ένταση και άγχος να γυρίσω στο σπίτι και εκεί που άλλοι θα πιουν δυο ποτηράκια κρασί για να ηρεμήσουν, εμένα μου αρκεί να χαϊδέψω το σκυλί για πέντε λεπτά και αμέσως έχει πάρει από πάνω μου όλη αυτή την περιττή, κακή ενέργεια που κουβαλάω».

Διαβάστε επίσης  Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη: «Ζήσαμε την απόλυτη φρίκη, θα καιγόμουν ζωντανή»

«Θέλω να πιστεύω ότι μας αλλάζουν κιόλας γιατί έχουν ένα πολύ θλιβερό και συγκεκριμένο προσδόκιμο ζωής. Ξέρουμε δηλαδή πάρα πολύ καλά από την αρχή που τα φέρνουμε στη ζωή μας ότι δεν θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος και αυτό μας κάνει κάπως να θέλουμε να τους τα δώσουμε όλα. Να θέλουμε να έχουν μια ζωή χαρούμενη, ευχάριστη και δεν θα τους λείψει κάτι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης στο εναλλακτικό μαγκαζίνο για τους τετράποδους φίλους μας στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (antinoosalmpanis)