Αρης Πορτοσάλτε για Αντζυ Σαμίου: «Είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, όλο και πιο χαμηλά»

Άρης Πορτοσάλτε για Αντζυ Σαμίου

Η καυστική απάντηση της τραγουδίστριας

Κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής συζήτησης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα», ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε στην κουβέντα την Άντζυ Σαμίου αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου.

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αυτή η φράση πυροδότησε διάφορα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

Η Άντζυ Σαμίου παρακολουθώντας το απόσπασμα έδωσε τη δική της καυστική απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;».

Διαβάστε επίσης  Δημοσκόπηση Prorata: Μπροστά η ΝΔ με 12,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ (ΠΙΝΑΚΕΣ)