Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρναούτογλου

Δε φαίνεται να υπάρχει χαραμάδα για να μπει τέλος στην κόντρα

Στο προσκήνιο επανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την κόντρα του με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο ραδιόφωνο του Sfera εξέφρασε σε έντονο ύφος το παράπονό του για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα), ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι ευπρόσδεκτος στο The 2Night Show.

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης  Λένα Παπαδοπούλου: "Νόμιζαν ότι είμαι σνομπ, στρυφνή, περίεργη"

Τότε, η Νάνσυ Αντωνίου επεσήμανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να τον καλέσει στο The 2Night Show. Τότε, ο παρουσιαστής μίλησε «έξω από τα δόντια».

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.