Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Βροχή” από προτάσεις να κάνουν ταινία με τη ζωή του

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως εταιρείες παραγωγής θέλουν να γυρίσουν ταινία για τη ζωή του.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε στο «Πρωινό» ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς έχει ήδη δεχτεί προτάσεις, μεταξύ αυτών και από το Netflix, για να γυριστεί είτε ταινία είτε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

«Όχι μία και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη.

Φυσικά, πρέπει να είναι με τη συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Διαβάστε επίσης  Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση για τη δολοφονία - "Δεν ξέρω τι διαφορές είχε ο Αιγύπτιος με την αδελφή μου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα, ο κ. Παπαϊωαννίδης ρωτήθηκε εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο δικηγόρος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του Εφετείου να συνεχίσει τη δίκη, παρότι ο πιλότος έχει δηλώσει παραίτηση, ενώ διευκρίνισε ότι παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του για όλες τις υποθέσεις του.