Μπο για Μάριο και Καρολίνα: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπο

Τι είπε για την προδοσία της πρώην συντρόφου του

Συνέντευξη στο “Καλοκαίρι Yes” παραχώρησε σήμερα ο Μπο, ο οποίος αναφέρθηκε στην… προδοσία της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου μέσα στο Survivor All Star.

Αρχικά, η Φελίσια Τσαλαπάτη θέλησε να τον επαινέσει για τη στάση του απέναντι στην πρώην σύντροφό του, μετά από όσα έγιναν.

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος», του είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Διαβάστε επίσης  Κατερίνα Δαλάκα: Αντέδρασε σε ερώτηση για τα χρήματα που πήρε από το Survivor - «Εφοριακός είσαι;»

Σε ερώτηση του Φοίβου Παπαδάκη σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την πρώην σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».

Πηγή φωτό: Instagram (bo_fugitive)