Χριστίνα Τσάφου: «Εφαγε σφαίρα 19 ετών και τότε τα έκοβαν τα πόδια»

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε βιώματα από τον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα (23/3) το μεσημέρι η Χριστίνα Τσάφου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε βιώματα από τον πατέρα της, ο οποίος, όπως αναφέρει η ίδια, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός.

«Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα 19 χρονών και τότε τα έκοβαν τα πόδια, εδώ στου Μακρυγιάννη. Μεγάλωσε σε μία πολύ σκληρή συνθήκη. Μέσα στον πόλεμο, μέσα στην πείνα, στη δυστυχία, μαζί με το τραύμα του, που του στέρησε τα πόδια, ενώ ήταν ένας παλίκαρος», αποκαλύπτει η Χριστίνα Τσάφου.

«Είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, ο οποίος ήταν αντίθετος ιδεολογικά. Η ίδια η ζωή τον είχε κάνει να είναι πολύ σκληρός και αυτό ήταν και με μένα, λίγο βελτιωμένα όμως τα πράγματα. Ήταν σκληρός, αυστηρός και παλαιών αρχών, όχι γιατί ήταν μόνος του αλλά γιατί έτσι είχε μεγαλώσει και έτσι το συνέχισε. Κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας», σημειώνει η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Νάσος Πατέτσος

«Γι’ αυτό έχω πει και στον Χρήστο, που εγώ τον έχω δείρει, του ‘χω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες, ότι: παιδί μου, εσύ σπάσε αυτή την αλυσίδα. Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο, με έδερναν όλοι μαζί εμένα. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το πω, γιατί οι νέοι ξέρουν ότι δεν είναι σωστό να δέρνουμε τα παιδιά μας», παραδέχεται η Χριστίνα Τσάφου.

Παράλληλα, η Χριστίνα Τσάφου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ο ηχολήπτης της εκπομπής έπαιξε στον αέρα ένα από τα τραγούδια που της έλεγε η μητέρα της, όταν ήταν μικρή.