Δημήτρης Παπανώτας για Χριστοπούλου: «Τον εαυτό της απαξιώνει, είναι λίγο… να πας να κοιταχτείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αισθητή είναι ακόμη η… διαφωνία του Δημήτρη Παπανώτα με την Ελενα Χριστοπούλου, ενώ τώρα οι δύο τους αντάλλαξαν νέες δηλώσεις για την κατάσταση.

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Έλενα Χριστοπούλου αντάλλαξαν νέες δηλώσεις για τη μεταξύ τους «σχέση». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε σήμερα στο Happy Day, με αφορμή τα όσα είπε η μάνατζερ στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Παπανώτα. Τι κάθομαι και λέω, Παναγία μου; Δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν κύριο και καμία κυρία, αρκεί να σέβεται αυτό που είμαι. Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω μας, για να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης: Ελενα Χριστοπούλου σε Δημήτρη Παπανώτα: “Γιατί ποτέ δεν λες το όνομα μου;”

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Μίλησε με απαξιωτικό τρόπο. Μάλλον τον εαυτό της απαξιώνει, γιατί αυτή το ξεκίνησε. Είναι αυτό το ότι το έκανα και μετά λέω “αχ θεέ μου, τι κάνω;”. Αυτή το ξεκίνησε με το ποστ στο Instagram».

Διαβάστε επίσης  Δημήτρης Παπανώτας: "Ενιωσα ότι θα εκραγούν τα πνευμόνια μου"

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε επίσης: «Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους. Πραγματικά, όταν μιλάς για σεβασμό και την ίδια στιγμή λες “αχ θεέ μου, τώρα γιατί; Για ποια πράγματα με βάζετε και μιλάω;”, πραγματικά είναι λίγο… να πας να κοιταχτείς. Όταν λες ότι θέλεις σεβασμό και την ίδια ώρα απαξιώνεις… Εσύ θες σεβασμό, εμείς δεν θέλουμε;

Επί της ουσίας, λίγο κορίτσια να το κοιτάξετε το θέμα του σεβασμού. Ο σεβασμός είναι από άνθρωπο προς άνθρωπο, προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας».