Ελενα Χριστοπούλου: Ξέσπασε για την Ιωάννα Τούνη – “Είναι διαφημιστικό μοτίβο”

Στο «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά συζήτησαν για τον δημόσιο θηλασμό της Ιωάννας Τούνη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, έκανε λόγο για διαφημιστικό μοτίβο.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό – «Στο Twitter ξίδι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media, -γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας- θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουν λεφτά.

Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα”, αυτό είναι ένα μοτίβο, ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ότι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε επίσης: «Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά».

Πηγή: zappit.gr