Ελένη Φιλίνη: “Εχω φάει πόλεμο όπως οι περισσότεροι”

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη βρέθηκε σήμερα (18/8) στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» με αφορμή την μουσική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα.

Μεταξύ άλλων, η Eλένη Φιλίνη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και ευτυχία ενώ αποκάλυψε το «κόψιμο» από γνωστό πρωταγωνιστή στη θεατρική τους συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το λέει και η ίδια η λέξη, προσωπική ζωή. Ποιον αφορά; Εμένα. Είναι μια άποψη αυτή και την είχα από την ημέρα που ξεκίνησα σε αυτόν τον χώρο. Δεν βγήκε τώρα. Πιστεύω πως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να δίνουμε δημόσια, βεβαίως η θέση μου αλλά δεν θα βρεις κους κους σε μένα εύκολα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι καλά. Το ευτυχισμένη είναι πολύ μεγάλη λέξη, δηλαδή τι σημαίνει για μένα; Όταν γύρω μου καίγεται το σύμπαν, γίνονται καταστροφές, χάνονται άνθρωποι… είμαι ένας άνθρωπος που επηρεάζομαι και αυτό το έχω από παιδί! Δεν είμαι ο εαυτούλης μου, εγώ να είμαι καλά και δεν πάει να καεί ο κόσμος! Δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Επομένως, για το ευτυχισμένη, η ευτυχία είναι στιγμές. Ότι είμαι καλά, έχω ισορροπία μέσα μου και είμαι σε αρμονία, ναι είμαι».

Διαβάστε επίσης  Εμιλυ Κολιανδρή: «Συμβουλεύω τον Χρήστο να προσέχει τι λέει στις συνεντεύξεις γιατί μετά πληγώνεται»

«Αν έχω φάει πόλεμο; Έχω φάει όπως οι περισσότεροι. Ενώ βρίσκομαι μέσα στην παράσταση, ναι και έχει τύχει να φύγω την παραμονή και πήγα την άλλη μέρα γιατί έγινε χαμός με τον παραγωγό για να μην χαλάσει η δουλειά. Τα μάζεψα και έφυγα γιατί μου έκοψε μεγάλος και σπουδαίος πρωταγωνιστής, ωραίος άνθρωπος, ατάκες που έβγαζαν γέλια σε ένα νούμερο που είχα. Στη τζενεράλε μού κόψανε τις ατάκες, όλα αυτά δηλαδή που έβγαζαν γέλιο και λέω γιατί… Τρελάθηκα εκεί πέρα και έφυγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Φιλίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Πηγή: zappit.gr