Εύη Δρούτσα: Τι αποκάλυψε η στιχουργός για Τερζή και Καρρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δρούτσα

Ποιοι γνωστοί άνθρωποι της μουσικής της στάθηκαν και ποιοι όχι

Για τους ανθρώπους που ήταν ή όχι δίπλα της στις δύσκολες στιγμές αλλά και άλλα γνωστά πρόσωπα της μουσικής μίλησε η στιχουργός Εύη Δρούτσα στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Όπως αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα, κάποιοι από τους ανθρώπους που η ίδια έχει κάνει γνωστούς δεν την παίρνουν τηλέφωνο ούτε για τα χρόνια πολλά.

«Πολλοί από αυτούς που έχω «φτιάξει» δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα» εξομολογείται η Εύη Δρούτσα.

«Δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου», αποκαλύπτει αμέσως μετά.

Η Εύη Δρούτσα απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας: «Όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κινδυνεύει, του την «λες». Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Εύη Δρούτσα παραδέχεται πως έγραψε τραγούδια στον Τριαντάφυλλο για τα οποία κατακρίθηκε, ενώ δηλώνει πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στην επιστροφή του Fame Story. Άλλωστε, όπως τόνισε: «Από το show αυτό έγινε γνωστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που δούλεψε τόσο πολύ».

Πηγή: megatv.com