Φαίη Ξυλά: “Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο την περίοδο του διαζυγίου μου”

Φαίη Ξυλά

Τι είπε για την σχέση της με την 8χρονο γιο της

Η δημοφιλής ηθοποιός Φαίη Ξυλά παραχώρησε σήμερα (29/11) συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Μεταξύ άλλων η Φαίη Ξυλά μίλησε για την υποκριτική, αλλά και το διαζύγιό της.

«Οι γονείς μου το περίμεναν ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, γιατί έπαιζα στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας. Προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη και τους το ανακοίνωσα όταν πέρασα στο Εθνικό. Δεν πιστεύω πολύ στις συμβουλές και δεν μου αρέσει να μου δίνουν, ούτε να δίνω. Ο γιος μου είναι 8 ετών και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, είμαστε πολύ δεμένοι.

Επειδή όλα γίνονται γρήγορα, πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί για να μην χάνεις πράγματα. Θέλω να είμαι πολύ με το παιδί μου και όταν δεν συμβαίνει, λόγω δουλειάς, αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία. Δεν είμαι αυστηρή με το παιδί μου, αλλά γενικά δεν είμαι αυστηρός άνθρωπος», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Η Φαίη Ξυλά είπε στη συνέχεια για το διαζύγιό της: «Δεν με άγχωσε ότι έμεινα μόνη με το παιδί, με άγχωσε το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται για το παιδί. Πρέπει να καταλάβει το παιδί στο διαζύγιο ότι και οι δύο γονείς το αγαπάμε πολύ, είμαστε εκεί, απλά δεν είμαστε ζευγάρι. Την περίοδο του διαζυγίου συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο, ακόμα και ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω».

Κλείνοντας, η Φαίη Ξυλά ανέφερε: «Δεν θα φοβόμουν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, αν αισθανόμουν ότι το θέλω».

Πηγή: megatv.com