Φάρμα: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Φάρμα

Παρουσιαστής ο μοναδικός Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Δύο μόνο μέρες μένουν για την πρεμιέρα του νέου κύκλου Φάρμας, μέσα από το Star, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο τιμόνι της παρουσίασης.

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η Φάρμα προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες παίκτες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση.

Μέσα από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στον τηλεοπτικό αέρα του Star βλέπουμε για πρώτη φορά τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη Φάρμα, τα οποία καθημερινά καλούνται να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι του Star.

Διαβάστε επίσης  Ερχεται ριάλιτι γνωριμιών βασισμένο στο «Sex and The City»

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Και ήδη η φάρμα που καλούνται να ζήσουν δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό και οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τρόπο να φέρουν το νερό στο σπίτι.

Ο κλαρινίστας της παρέας φαίνεται ότι ξέρει να συνδυάζει τη μουσική με τη βουκολική ζωή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την τραγιάσκα του θα τους αναλύσει την πρώτη δοκιμασία σε ένα παιχνίδι με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής.

Μόνον έτσι θα κερδίζουν οι παίκτες τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Πηγή φωτό: Instagram (chef_koutsopoulosleonidas)