Γιώργος Ασημακόπουλος: “Είμαι ξενερωμένος με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν είναι σωστός”

Τι αποκάλυψε για την συμμετοχή του στο J2US

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε μίλησε για το J2US, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη.

«Δεν θα είμαι στο J2US. Έγινε μια πρόταση που δεν προχώρησε. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν ενημερώθηκα από την παραγωγή. Δεν υπήρξε σωστή αντιμετώπιση πάνω σε αυτό. Δεν είχα υπογράψει. Απλά μας είπαν ότι θα μας ενημερώσουν, αλλά τελικά δεν έγινε καμία ενημέρωση. Είχα μπει στο στούντιο, είχα κάνει κάποια τραγούδια, είχα αρχίσει και φωνητικά. Χρησιμοποιούσαν το όνομα το δικό μου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στις εκπομπές για διαφήμιση και στο τέλος μπήκαν άλλα άτομα που μάλλον έχουν καλύτερη σχέση με τον Κοκλώνη, με την παραγωγή, με τον Alpha», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε επίσης: «Με τον Νίκο Κοκλώνη είχαμε δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι κάποιος πήρε τη θέση μας στο J2US. Πάει κάπου το μυαλό μου. Είμαι ξενερωμένος, θα τον πάρω και θα του πω ότι δεν είναι σωστός. Του έστειλα μήνυμα να με πάρει τηλέφωνο και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα».

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram (george_asimakopoulos)