Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο: «Μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Γιαννόπουλος

Περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό ο ηθοποιός

Για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Δύο στις 10”, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Με την ευκαιρία για το ατύχημα που είχα. Εγώ παίρνω τα πράγματα ουδέν κακό αμιγές καλού. Ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας, αρκεί να το μεταφράσουμε. Θα το φτιάξω. Πήγαινα για μπάνιο. Έχει πολλή πλάκα όλο αυτό. Είχα και κορονοϊό. Πήγα στο χωριό και είχα Covid κατακαλόκαιρο» είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: Τροχαίο ατύχημα για τον Γιώργο Γιαννόπουλο (ΦΩΤΟ)

«Τελειώνει ο κορονοϊός και την πέμπτη ημέρα ξυπνώ και με έναν φίλο που ήμασταν στο σπίτι και τον φιλοξενούσαμε, είπαμε να πάμε για μπάνιο. Κάναμε τεστ και ήταν θετικό. Πάμε και ξαφνικά λέω τι έγινε; Μας σκότωσαν; Τρακαράμε; Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Χτύπησα και κάποιον μπροστά μου και έτσι έγινε.

Έγραψα μία ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα, ότι βάλτε τη ζώνη σας και τα κράνη στις μηχανές και γελάω με αυτά -μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα. Η ουσία είναι ότι το σημαντικό είναι να φοράμε τη ζώνη. Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή θα λέγατε ο Γιαννόπουλος ο πρώην» κατέληξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μετωπική σύγκρουση στον κόμβο Νεάπολης- Τρεις τραυματίες, έκλεισε ο δρόμος