Η ανακοίνωση – βόμβα του Κρατερού Κατσούλη και τα κλάματα της Κατερίνας Καραβάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατερός Κατσούλης Κατσούλη Κατερίνα Καραβάτου Φωλιά των Κου Κου

Τι συνέβη στην πρωινή εκπομπή Φωλιά των Κου Κου

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του STAR στη Φωλιά των Κου Κου, η οποία ήρθε διά στόματος Κρατερού Κατσούλη.

Μπορεί η εκπομπή να μην ξεκίνησε στην ώρα της για τεχνικούς λόγους, στη συνέχεια όμως ήρθε μία… βόμβα από τον Κρατερό Κατσούλη, η οποία δεν άφησε ασυγκίνητη τη σύζυγο και συμπαραρουσιάστριά του Κατερίνα Καραβάτου, που ξέσπασε σε κλάματα.

«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Προς έκπληξη των τηλεθεατών, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης πως η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία που τον βλέπουμε Στη φωλιά των Κου Κου. Ο κύριος λόγος της αποχώρησής του από την εκπομπή είναι οι απαιτήσεις των γυρισμάτων για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε τα εξής:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι εμφανώς συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».

Πηγή: STAR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *