Καίτη Κωνσταντίνου: “Δεν μου πολυαρέσουν οι γιορτές, τις βαριέμαι”

Η δημοφιλής ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου στο Στούντιο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα.

«Δεν κάνω τίποτα στον ελεύθερό μου χρόνο, αυτή είναι η ερώτηση που τρέμω. Ακούω που την κάνουν σε άλλους. Το καλοκαίρι κάνω διακοπές σε μία παραλία στην Άκολη, είναι κοντά στο Αίγιο, και στη Σίφνο», ανέφερε αρχικά η Καίτη Κωνσταντίνου.

«Δεν μου πολυαρέσουν οι γιορτές, θέλω να φεύγουν. Τις βαριέμαι. Αυτή η καταναγκαστική χαρά που πρέπει να χαρούμε, να στολίσουμε… Δεν τις μισώ αλλά δεν λέω και: αχ, τι ωραία! Δεν γιορτάζω ποτέ γενέθλια, δεν μου πολυαρέσει να γιορτάζω γενικά. Δεν θέλω να είμαι το επίκεντρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

«Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά;

Έχω κάνει περίπου 2 χρόνια ψυχανάλυση, γιατί έχω καθημερινούς πονοκεφάλους. Επειδή δεν είναι κάτι οργανικό, γι’ αυτό πήγα. Δεν με βοήθησε στους πονοκεφάλους, με βοήθησε όμως σε άλλα σημεία», απαντά η Καίτη Κωνσταντίνου σε σχετικές ερωτήσεις.

Τέλος, αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της όταν η ίδια ήταν μόλις 8 ετών, η Καίτη Κωνσταντίνου εξομολογείται: «Μεγαλώσαμε με την μητέρα μου η οποία ήταν μια υπερπροστατευτική γυναίκα και αφιέρωσε την ζωή της στα παιδιά της, σε εμένα και την αδελφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική, ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα».