Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Μου λείπει πολύ η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω”

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε στο ευτυχές γεγονός και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι τα ίδια, να το κάνεις και μετά. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις… τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Αλλά και πάλι είμαι από τις μαμάδες που είναι από πάνω».

Διαβάστε επίσης  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/5)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε έτοιμη να επιστρέψει τηλεοπτικά: «Θεωρώ ότι πλέον ναι, είμαι έτοιμη να επιστρέψω τηλεοπτικά. Μου λείπει πολύ η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω. Θα τα δούμε σιγά σιγά».

«Έρχομαι κάθε μήνα γιατί μένουμε στην Ρόδο, έστω 10 μέρες για να βλέπουμε και τον εγγονό μας. Είναι φρέσκια μητέρα, είναι πάνω από το παιδί της, είναι 24 ώρες μαζί του, είναι υπερπροστατευτική πάρα πολύ. Πιο καλή και από μένα. Μου το έχει πει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην δουλειά της και θα είμαι κοντά της, δίπλα της όσο χρόνο με χρειάζεται» ανέφερε η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.