Κωνσταντίνος Αργυρός για Μουζουράκη: «Δεν τα χάσαμε ποτέ για να τα βρούμε»

Κωνσταντίνος Αργυρός

Σε ποιο περιστατικό αναφερόταν η δημοσιογράφος

Για την κατάσταση με τον Πάνο Μουζουράκη ερωτήθηκε στο θέατρο “Άλσος” ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είχε πάει για να παρακολουθήσει την Άννα Βίσση.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Τι έχει γίνει τελικά με τον Πάνο Μουζουράκη; Τα έχετε βρει;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά με χαμόγελο: «Δεν τα χάσαμε ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες για κόντρα ανάμεσά τους άρχισαν όταν ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως ο τραγουδιστής δεν του μιλάει. «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά» είχε πει
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σχολίασε τότε την δήλωση του Πάνου Μουζουράκη ως εξής: «Μπορεί να μην είχε πιει καφέ, να μην είχε ξυπνήσει ακόμα. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, το είπε καλοπροαίρετα φαντάζομαι».