Κωνσταντίνος Βασάλος για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Χαζό να ξαναπέφτεις σε τέτοιο ατόπημα με τόσες αποβολές»

Για την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα λόγω φαγητού σχολίασαν οι συμπαίκτες της στην αρχή του σημερινού επεισοδίου του Survivor All Star.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που είπε: «Όπως πολύ σωστά έγινε όταν κάνεις κάτι τέτοιο, τόσο μεμπτό ενάντια στους κανόνες του όμορφου αυτού παιχνιδιού πρέπει να αποβληθεί».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε προς δεν το περίμενε και του ήταν ξαφνικό, ενώ ανέφερε και τους λόγους που πιστεύει ότι οι παίκτες παραβιάζουν τους κανόνες. «Ξαφνικά έλειπε η Αφροδίτη από δίπλα μου και τσακ έφυγε από το παιχνίδι. Η Αφροδίτη έκλεβε λένε συστηματικά. Το θεωρώ πάρα πάρα πολύ χαζό μετά από τόσες αποχωρήσεις να ξαναπέφτει κάποιος παίκτης στο ίδιο ατόπημα.

Την Αφροδίτη την θεωρώ πάρα πολύ έξυπνη, πάρα πολύ καλή παίκτρια, ήταν αχρείαστο όλο αυτό που έκανε. Εγώ πιστεύω ότι το κάνει κάποιος αυτό από αδρεναλίνη, σου λέει κάτσε να φύγω από το πλαίσιο των κανόνων να φύγω από το camp, να κάνω κάτι να μου εξιτάρει λίγο τη διάθεση».

Η Εύη Σαλταφερίδου δήλωσε επίσης ότι στενοχωριέται που βλέπει καλούς παίκτες να κάνουν αυτό το πράγμα και δεν θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν την πείνα, αλλά άνθρωποι που δεν μπορούν να τη διαχειριστούν.