Κώστας Σόμμερ: “Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω γεμάτος”

Κώστας Σόμμερ

Τι είπε για την οικογένειά του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Οι λέξεις σύζυγος και μπαμπάς με χαρακτηρίζουν 100%. Μου αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο.

Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπύρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Ο Κώστας Σόμμερ είπε στη συνέχεια: «Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω γεμάτος. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισιμότητα στην πορεία».

Ο Κώστας Σόμμερ είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά»: «Τον πιστεύω πολύ τον Νίκο Χαρδαλιά. Έχουμε όρεξη να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε δουλειά. Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική νομίζω από όταν έγινα πατέρας. Θέλεις να κάνεις κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου».