Λάκης Λαζόπουλος: Ξέσπασε για την εκκλησία και τα ομόφυλα ζευγάρια – «Η υποκρισία πρέπει να τελειώσει»

Ο καλλιτέχνης τόνισε πως το ψέμα έχει γίνει πλέον ορατό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε να εκφράσει με σαφήνεια την προσωπική του θέση για την στάση της εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως «το διάβασα με μεγάλη προσοχή και είναι καθαρά ένα υποκριτικό κείμενο (σ.σ. το κείμενο της εκκλησίας που θα διαβαστεί προς τους πιστούς την αυριανή Κυριακή). Νομίζω ότι αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει. Είναι άλλο πράγμα αν ένας έχει συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη η διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα».

«Οι νέες γενιές ουσιαστικά δεν ανέχονται αυτή την τεράστια υποκρισία. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στους κόλπους της εκκλησίας και, όποιος πει ότι δεν ξέρει, είναι λάθος. Τελεία και παύλα, το γνωρίζουμε όλοι στην μεγάλη κλίμακα. Και καλά κάνουν. Δηλαδή ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες. Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. «Μη το μήλο», «μη το μήλο» και το έφαγε το μήλο».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Με κάθε επισημότητα η υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και τεμαχίου του Αρράφου Χιτώνα του Χριστού

«Προσωπικά πιστεύω αλλά, όταν πάω σε μια εκκλησία και βλέπω να είναι ο παππάς μπροστά και να είναι οι Άγιοι σκελετωμένοι πίσω, είναι σαν να είναι ο κύριος του σπιτιού και να έχει πίσω τους υπηρέτες. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό το πράγμα. Και όλα αυτά τα χρυσά και τα κολοκύθια που βάζουν επάνω τους για να μολύνουν και τους Αγίους, δεν χρειάζονται! Έχει καταργηθεί δηλαδή η απλότητα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.