Λευτέρης Πανταζής: «Πηγή έμπνευσης οι γυναίκες – Ευχαριστώ που υπάρχετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λευτέρης Πανταζής

Θα τραγουδήσει στο “Σπίτι με το MEGA”

Παρέα με τον Χρήστο Δάντη πρόκειται να τραγουδήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο “Σπίτι με το MEGA” ο Λευτέρης Πανταζής.

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους τραγουδιστές.

«Κάθε φορά που βγάζω καινούργιο τραγούδι είναι λες και ξεκινάω τώρα. Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί. Είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι στο «Σπίτι με το MEGA» και θα περάσουμε καταπληκτικά», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής. Και συνέχισε: «Έχω παρουσιάσει παγοπίστες, πισίνες ακόμα και αλόγα σε αυτή τη σκηνή, εδώ στο Διογένης. Η Άννα Βίσση κατέβαινε από πάνω σαν βασίλισσα κι εγώ έβγαινα από τα έγκατα της γης. Έχω συνεργαστεί και με καλλιτέχνες όπως οι Gipsy Kings, Latoya Jackson, Paul Anka, Julio Iglesias , Ντέμης Ρούσσος», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο Λευτέρης είναι φίλος. Αγαπάει τους συναδέλφους και τους φίλους του. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που είναι τόσο δοτικοί στη δουλειά. Ερχόντουσαν charters από την Καβαλά για να ακούσουν τον Λευτέρη. Γινόταν χαμός», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Πηγή έμπνευσης για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη είναι ο αδερφός του, Παντελής Παντελίδης. «Δεν με συμβούλευσε μουσικά αλλά έμμεσα εμπνεύστηκα από εκείνον βλέποντάς τον να κάνει τόσο πολύ και τόσο καλά αυτό που αγαπάει. Κατάλαβα ότι για να κάνω και εγώ το ίδιο πρέπει να το αγαπάω και να δουλέψω πολύ σκληρά».

«Πηγή έμπνευσης μου είναι οι γυναίκες. Ευχαριστώ που υπάρχετε, χωρίς εσάς τι θα κάναμε;» σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής.

Πηγή: megatv.com